Besparen op verlichting met de Spaarbuis en LED-spotjes

Voordélicht is de leverancier van Clubvoordeel.nl inzake energiezuinige tl-verlichting en LED-spotjes. Voordélicht biedt u een uitgekiend assortiment energiezuinige verlichting, toegesneden op de toepassing bij sportaccommodaties.

Clubvoordeel.nl is ervan overtuigd u met Voordélicht een professionele partner te bieden met kwalitatief hoogwaardige producten. 

Uiteraard heeft Clubvoordeel.nl voor haar deelnemers een laagste prijsgarantie bedongen.

Bereken uw besparing

Door het invullen van de besparingsberekening kunt u eenvoudig de besparing voor uw vereniging berekenen. Hierbij kunt u kiezen voor zelfinstallatie of voor installatie door Voordélicht.

Vervolgens kunt u rechtstreeks bij Voordélicht uw bestelling plaatsen, waarna Voordélicht contact met u opneemt om de levering af te stemmen.

Spaarbuis

De Spaarbuis is de energiezuinige vervanger van oude tl-verlichting (TL 8). Deze Spaarbuis is een geavanceerde tl-buis die in gewone tl-armaturen past. U hoeft dus niet uw huidige tl-armaturen te vervangen.

Met de Spaarbuis bespaart uw vereniging tot 50% energie ten opzichte van de standaard tl-buizen, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtopbrengst of sfeer.

Bovendien draagt de Spaarbuis bij aan uw streven naar duurzaamheid. Per Spaarbuis bespaart u tot 50% op schadelijke CO2-uitstoot.

De Spaarbuis heeft het KEMA CE-keurmerk en is ook toepasbaar in vochtige ruimtes als kleedkamers. De levensduur van de Spaarbuis bedraagt maar liefst minimaal 13.000 branduren.

Spaarbuis zelf installeren of laten installeren

Het installeren van de Spaarbuis is eenvoudig. U verwijdert de huidige tl-buis en de starter en vervangt deze door de Spaarbuis. Een uitgebreide instructie vindt u hier.

Kiest u ervoor om de Spaarbuizen te laten installeren, dan wordt de prijs per buis iets hoger. Daarvoor worden dan de Spaarbuis door een deskundig installatiebedrijf uit uw regio geïnstalleerd. Uiteraard krijgt u hier garantie op.

LED-spotjes

Bij de meeste sportverenigingen brandt de barverlichting het meest van alle verlichting. Dit zijn vaak halogeenlampen of gloeilampen met 40 Watt. Al met al verbruiken deze lampen behoorlijk veel energie. Voordélicht biedt u een energiezuinige LED-variant aan, waarmee u energie bespaart zonder dat dit ten koste gaat van de sfeer aan de bar.

 

Uiteraard blijft Clubvoordeel.nl voor u de kwaliteit van de producten en de dienstverlening bewaken.

Mocht u meer informatie willen, neemt u dan gerust contact met ons op.